Våra turer genom Söderhamns skärgård

Dagsturer med M/S Moa

"En dag i skärgården" med bad på Orn (tisdag - lördag)
 • Tidtabell 2023

  Badtur: 27 Juni - 19 Augusti, 10.00-16.00
  Resan ut tar 90 minuter vilket ger ungefär 3 timmar i land på Orn innan hemfärd.

  Orndagen: 8 Juli, 10.00-ca 16.30, (INSTÄLLT!) Aktiviteter på ön anordnas av Söderhamns Motorsällskap (SMS) m.fl. Hemfärd efter lottdragning. Lunch för dagen är Tacobuffé.

 • Pris

  Vuxen: 150 kr / lunch, 125 kr - valfritt
  Barn: 0-16 0 kr / lunch, 75 kr - valfritt

  Vi kör som vanligt gratis badturer för barn upp till 16 år (årskurs 9). Kravet är dock att minst EN vuxen är med på hela resan. Vi förbehåller oss rätten att neka ombordstigning i de fall en vuxen inte finns med i sällskapet.

 • Information

  Avgång: Skärgårdsterminalen, Norra Hamngatan i Söderhamn

  Ombord erbjuder vi lunch (fisk, kött eller vegetariskt) som serveras när vi når resmålet, kaffe, te, läsk och glass. Meddela gärna eventuella matallergier i samband med förbokning av lunch. Fartyget har fullständiga rättigheter.

  Bokningssystemet stänger kl 08.00 samma dag som turen avgår. Det går trots detta att dyka upp vid kaj och knipa en restplats (i mån av tillgång). Vi förbehåller oss rätten att neka ombordstigning. Förbokningar prioriteras. Ombord föredrar vi betalning med kort eller Swish, men kontanter funkar också.

  OBS! Vid färre än 5 resenärer kan turen ställas in. Möjlighet finns då till återbetalning eller ombokning. I dessa fall kontaktas ni av personalen ombord.

 • Kvällsturer med M/S Moa

  Ombord serverar vi vår omtyckta buffé. Fartyget har fullständiga rättigheter.
 • Tidtabell 2023

  Onsdagar, räkkryssning
  Fredagar, tacokryssning

  14 juni - 31 augusti, kl 19.00-22.30

 • Pris

  Onsdagar Räk-kryssning: 400 kr
  Fredagar Taco-kryssning: 400 kr
  Lyskväll: 700 kr (inklusive skärgårdsbuffé och välkomstbubbel)

 • Information

  Avgång: Avgång från Skärgårdsterminalen, Norra Hamngatan i Söderhamn. 

  Ombord serverar vi vår omtyckta buffé. Meddela eventuella allergier i samband med bokning. Fartyget har fullständiga rättigheter. Bokningssystemet stänger kl 12.00 samma dag som turen avgår. Det går att dyka upp vid kaj och möjligtvis knipa en restplats. Förbokningar prioriteras. Vi förbehåller oss rätten att neka ombordstigning. 

  Ombord föredrar vi betalning med kort eller Swish, men kontanter funkar också. 

  OBS!
  Vid färre än 5 resenärer kan turen ställas in. Möjlighet finns då till återbetalning eller ombokning. I dessa fall kontaktas ni av personalen ombord.

 • Charter med oss på M/S Moa

  Vi har även möjlighet att skräddarsy en kryssning efter dina önskemål
 • Om charterbokningar

  Funderar Du på en sommarfest för personalen, med kunder eller varför inte en fest för dig själv, familjen och vännerna?

  Vi erbjuder följande för dig som vill boka M/S Moa för en charter-resa.

  En charteravgift på 5.000 kr tillkommer, oavsett antal resenärer. I priset ingår en båttur om max 4 timmar. Vill man hyra båten längre än så tillkommer en kostnad om 1500kr per påbörjad ny timme. Ex vill man vara ute i 4,5 timme så blir charteravgiften 6500kr.

  Alla priser är inkl. moms.

 • Pris

  Räkfrossa, 350 kr/kuvert
  Vår populära räkbuffé som vanligtvis serveras på onsdagsturerna passar minst lika bra till fest.

  Tacobuffé, 350kr/kuvert
  Vår klassiska och välrenommerade tacobuffé är lika god som det ryktas.

  Skärgårdsbuffé, 600kr/kuvert
  Här slår vi på stort, med ett smörgåsbord av god mat; räkor, pajer, ostar och massvis med annat gott. Extra allt! Detta är en populär charterbuffé som verkligen kan rekommenderas. Denna buffé serveras annars enbart på Lyskvällen!

 • Information

  Vi har även möjlighet att skräddarsy en kryssning efter dina önskemål och kan även tillgodose önskemål om annan mat, lite beroende på sällskapets storlek. Det går naturligtvis utmärkt att chartra M/S Moa både för dag och kvällsturer. Vi kan även tillgodose särskilda önskemål om dryck eller fika. 

  Observera! Det är INTE tillåtet av förtära medhavd matsäck, snacks eller mat ombord på våra turer. Välkommen att kontakta oss för mer information info@msmoa.se